Nieuwe namen Songfestival!

Na eerder deze week al een aantal deelnemers aan het Vordense Songfestival te hebben voorgesteld stellen we er vandaag graag weer een aantal aan jullie voor;

De volgende in de rij mag dan wel niet zo Vordens klinken, hij is er wel al helemaal ingeburgerd. Geboren in de Hofstad, vakanties in de Achterhoek op één van de vele Vordense campings, verliefd geworden op een Vordense en daardoor nu al vele jaren inwoner van ons mooie dorp; Stephan Nieuwenburg kan natuurlijk niet anders dan Oh, Oh den Haag van Harry Klorkenstein uit te voeren. Zet ‘m op règâh! 

 Zo vanuit de keet! 4 Jonge muzikanten op weg naar het concertpodium. Het moet wel heel raar lopen wil de tent niet op de kop staan met een absolute meezinger van 4 Vordense voetbalvrienden, Niels Rondeel, Jord Govers, Kris Koning en Gijs Bruinsma, alle 4 speler bij vv Vorden, brengen voor jullie Kali van Django Wagner. Hoe vaak zouden ze er in de kantine al op geoefend hebben? Ook tijdens de zomerfeesten een derde helft zullen ze gedacht hebben….Zwarte broek en gele trui……..

Boerenopstand tijdens de Vordense Zomerfeesten? jazeker! maar dan wel in een feestelijke blues versie. Zit m’n jasje goed, zit m’n dasje goed……? De gebroeders Borgman doen the Blues Brothers. Everybody need somebody moet tot in Vierakker te horen zijn! Minstens.  Jan en Gerrit, hol de bene d’r onder!

Tijd om stil te zijn of te staan is er op het Vordense Songfestival nauwelijks. De volgende act is ook al weer zo’n heerlijk tentfeest nummer; This is my life van Shirley Bassey vertolkt door een powerwomen on stage Renske Hoopman-Zenhorst. Velen zullen haar kennen als de energieke zangeres van, ook al zo’n Vordense topband,  Strike. Een muurbleumken loa’w moer zeggen.

Over enkele dagen weer een aantal deelnemers. Voorkom teleurstellingen en regel snel nog je kaarten voor dit spekatel. Kaarten voor het Stuiterbal op vrijdag en Vordens Songfestival met Kas Bendjen op zaterdag zijn te bestellen via www.avondje-uit.com (Vol=Vol)

#Vorden #bronckhorst #achterhoek #tentfeesten #livemuziek #songfestival #feest

Deel dit bericht via onderstaande Social Media