Line Up Vordense Zomerfeesten ‘23 bekend

Na een daverende eerste editie van de nieuwe stijl Vordense Zomerfeesten hebben we er ook voor de tweede editie geen gras over laten groeien! De mega tent is weer geregeld, de artiesten zijn geboekt en de laatste puntjes worden, in samenwerking met New Time Events, op de spreekwoordelijke i gezet om ook van deze editie weer een zomers succesnummer te maken.

Om niet tegelijk in hetzelfde weekend te vallen met de #ZC zijn wij een weekje doorgeschoven. Dit jaar dus twee weekenden achter elkaar een spetterend Achterhoeks muziekfestijn! Mo-j noagoan!

Was vorig jaar het Songfestival van Kas Bendjen nog de grote publiekstrekker- onlangs nog een bomvolle muzikale reünie bij de Herberg Vorden- ook dit jaar zullen weer een groot aantal bekende namen op het Vordense podium staan. Wat te denken van o.m. the Partysquad op het Stuiterbal en the Dare Devils tijdens de nacht van Vorden! en- na het succes van vorig jaar – meezing gigant Peter Borkus tijdens het Frûh Sjoppen op de Zondag.

The Partysquad

The Partysquad is een Nederlandse DJ formatie bestaande uit DJ Jerry en MC Ruben. Jerry Leembruggen en Ruben Fernhout, zoals de heren echt heten, zijn de architecten achter deze succesvolle eclectische act. Ze ontmoetten elkaar bij een tournee in 1998 waarin ze zochten naar nieuw talent. MC Ruben was namelijk de presentator en Jerry de vaste DJ. De DJ formatie draaiden wekelijks op een vaste clubavond in Amsterdam en hadden hun eigen radioprogramma op radiozender FunX. Ondertussen begon The Partysquad met het maken van R&B platen. Ze brachten ‘Wat Wil Je Doen’ en ‘I’m Sorry’ uit; twee R&B platen die al snel in de Nederlandse hitlijsten opdoken. In 2006 kwam het eerste album uit waar de tijdloze hit ‘Rampeneren’ op te vinden is: De Bazen Van De Club. Ook Brainpower, Ali B en Gio hebben meegewerkt aan dit debuutalbum. Na het succes van ‘Rampeneren’ en ‘Stuk’ kwam The Partysquad echt van de grond in de festival scene. Het DJ duo stelde zich vervolgens iets meer internationaal op en maakten tracks met dj’s / producers Afrojack, Alvara, R3HAB en Quintino. Maar ze staan nog altijd op festivals door het hele land o.m in het Dauwpop Festival, Total Loss Festival, Breda Live en Crazy Sexy Cool Festival.

Daredevils

Een donderslag bij heldere hemel! Festival Sensatie, de ultieme partyband, tent afbrekers.
Geef het beestje maar een naam. De zeskoppige formatie Daredevils spelen ontelbaar vele verpakte hoogtepunten verpakt in flitsende medleys. En dat doen ze verdraaid goed! Every party need its superheroes! aangenaam; Daredevils!

Benieuwd naar de overige namen, het speelschema en overige info? Ga dan naar www.vordensezomerfeesten.nl en volg ons via onze socials https://www.facebook.com/VordenseZomerfeesten/ https://www.instagram.com/vordensezomerfeesten/
https://twitter.com/ZomerfeestenV
https://www.youtube.com/vordensezomerfeesten855
en ben als eerste op de hoogte over nieuws van de #VZF23 en de start van de voorverkoop.

Deel dit bericht via onderstaande Social Media